top of page
@lokitomansur-8255.jpg

Un lloc per guanyar. En A GAMING posem la sort del teu costat.

Negro%20Rojo%20V2_edited.png

Les sales de joc del Grup Martínez operen sota la marca comercial GAMING i estan totes elles situades en emplaçaments cèntrics i comercials de Barcelona.

 

GAMING és diversió, és joc i és fortuna. Després de més de 40 anys d'experiència i treball sabem el que funciona. Espais cuidats i actuals. Atenció personalitzada. Professionalitat. Ens ocupem de tot perquè et sentis com a casa. Vine, relaxa't i gaudeix d'una experiència agradable i segura.

 

Visita'ns a: www.gamingbarcelona.com

Nuestra marca
5.png

Grup Martínez | Àrees de negoci | Sales de joc

A les nostres sales t'oferim un espai de joc i oci únic, on l'atzar sempre estarà al teu costat.

Frase

Molt més que unes sales de joc

Des dels seus inicis, Grup Martínez (més tard GAMING) ha apostat per l'evolució dels salons recreatius per desenvolupar un nou concepte de sala de joc i oci.

Els nostres set locals ubicats en els millors emplaçaments de la ciutat són un clar reflex de la nostra filosofia de treball. Les nostres sales de joc han estat recentment renovades per unificar la seva estètica i adaptar-se a les noves demandes de mercat, tot i que sempre respectant la nostra voluntat d'oferir una atmosfera propera i agradable.

Posem a disposició dels nostres clients una àmplia gamma d'opcions de joc: slots d'última generació amb atractius Jackpots, ruletes electròniques, apostes esportives i bingo electrònic. Tot això amb un tracte personalitzat i cordial, complementat amb el nostre servei de BAR.

@lokitomansur-7945.jpg
Qué ofrecemos

Imatge GAMING

Una marca pròpia

L'any 2018, es redissenya la marca GAMING de les nostres sales de joc, amb l'objectiu d'actualitzar-la i adaptar-la als nous temps, desenvolupant d'aquesta manera un nou motiu gràfic, icona / insígnia; en definitiva, una nova marca.

 

Aquesta proposta de redisseny de la marca va passar per una revisió de la tipografia i una evolució d'aquesta. Amb el treball tipogràfic es va buscar donar solidesa a la marca, aportar una estructura assentada i alhora presentar unes línies suaus, arrodonides, que la fessin més agradable a la vista. Es va apostar per una tipografia cridanera, estructurada i es van treballar les línies gràfiques i els espais entre grafies.

1.png
2.png
3.png
4.png
5.png

Estudiant diferents possibilitats dins del món del joc, es van contemplar tot tipus valors i simbologies que complementessin la marca de forma gràfica i contundent. Finalment, es va prendre la decisió de treballar un element que unís un valor intrínsec de la marca que a més connectés amb l'usuari final, la passió i la sort. Representat gràficament pel cor, es va treballar per apropar-lo a una segona figura, la pica i finalment arribar al nostre símbol de la sort, el trèvol de 4 fulles.

Negro%20Rojo%20V1_edited.png
Nuestro logo
Galería

Visita les nostres sales en les millors ubicacions de Barcelona

Nuestras salas
bottom of page