top of page
@lokitomansur-18.jpg

Sobre nosaltres. Coneix el nostre grup.

Grup Martínez

Amb tot just 25 anys, Manuel Martínez va deixar València, ciutat a la qual havia emigrat des Bienservida (Albacete) en uns anys de postguerra extremadament difícils, i posava rumb a Barcelona. La ciutat comtal el va acollir, li va brindar les oportunitats que necessitava i li va permetre treballar i progressar. Va premiar el seu esforç amb un nom propi i una reputació innegable.

 

Els anys van passar, l'empresa original "Derribos Martínez" va anar creixent i aquest esperit emprenedor va portar a la diversificació del negoci. Martínez ja no era un cognom lligat només a la construcció, sinó que va començar a associar-se també amb altres àmbits com la gestió immobiliària i els salons de joc. Aquesta diversificació, però, va conservar una constant: el valor de la feina ben feta, el sacrifici i la serietat d'una firma sòlida i fiable.

 

Grup Martínez s'ha forjat a si mateix. Som una empresa familiar que creu en una filosofia de treball basada en l'esforç i la constància. La qualitat en tot el que fem és la nostra màxima aspiració sabent que es requereixen moltes persones satisfetes per llaurar-se una reputació, però només un client descontent per acabar amb ella. Els més de vuitanta membres que integrem Grup Martínez som conscients de la importància d'aquests valors com a clau per aconseguir la confiança i reconeixement dels nostres clients. I la seva satisfacció és el nostre principal objectiu.

5.png

Grup Martínez | Nosaltres

1.png
3.png
asd.png

+ 900

clients

+ 40

anys experiència

+ 85

capital humà

+ 180k

visitants / any

Dades i xifres

A Grup Martínez creiem que la transparència és fonamental, tant per al creixement com per la lleialtat dels clients. A continuació, trobaràs algunes de les nostres estadístiques i números. Si tens preguntes, no dubtis a contactar-nos.

"Tenim ofici perquè així vam començar fa 30 anys. Seguim en actiu, ja que per deixar escola no és suficient, i per ensenyar, no en sabem prou".

Manuel Martínez Calderón (1934-2001)

Imatge corporativa

Evolució de la nostra marca

L'any 2016, es va revisar la imatge corporativa amb l'objectiu d'actualitzar-la i adaptar-la als nous temps. Es va fer un gran treball sobre les formes, el motiu gràfic i l'estructurat, per descompondre la marca i poder desenvolupar una nova identitat; apostant per una imatge minimalista i mantenint l'essència original i el component familiar.

 

Buscant aquesta imatge més dinàmica i actual, però amb una forta essència cap als orígens, es va redissenyar el símbol i es va ajustar el naming de marca actualitzant alguns aspectes. Es va crear de nou la "M" buscant formes més geomètriques com és la circumferència a la qual se li va atorgar una lleugera forma ovalada. Es va crear un espai a la caixa central del text per poder presentar un naming sense deformar / aixafar i es va igualar el gruix de totes les línies. Per últim, es van distribuir els elements augmentant la mida de la senyera, interconnectant tots els elements entre si per aconseguir una imatge més compacta.

7A.png
6B.png
7B.png
8A.png
9A.png
9B.png

Basant-se en la marca actual, es va buscar una tipografia més neta i compacta, amb una línia més actual sense perdre la serietat a més de major verticalitat i assentament. Gràcies a les modificacions realitzades a la tipografia, es va aconseguir que la part del logotip que correspon al naming (Martinez) pugui funcionar per si sol com a element independent del logotip, sense perdre originalitat i sent reconegut; facilitant les aplicacions pràctiques de la marca.

El nou logotip pren com a referències la identitat original de el Grup Martinez, el component familiar en què aquest estava inspirat i el corrent actual de disseny "flat". Aquesta combinació de referències dóna com a resultat un logotip que segueix les línies del disseny actual, amb línies homogènies i amb tots els seus elements integrats entre si, la qual cosa mostra una evolució en la identitat de la marca.

derribos_png.png

1973 - 1994

logo_antiguo.png

1994 - 2016

Rojo-02_edited.png

2016 - Actualitat

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si tens alguna consulta o estàs interessat en algun dels nostres serveis, omple el següent formulari i et contestarem el més aviat possible.

Gràcies!

Ronda Sant Antoni, 36-38, 1r - 08001 Barcelona

+34 93 443 00 66

Blanco-05_edited.png

Gràcies pel teu missatge!

bottom of page