top of page
Jóvenes reunidos

Compromís empresarial

Responsabilidad social
NEGRO.png

Grup Martínez | compromís empresarial

Responsabilitat Social Corporativa

La Responsabilitat Social Corporativa (RSC) es defineix com la responsabilitat que cada organització té amb el medi ambient en què es desenvolupa i amb la societat de la qual fa part i és, en definitiva, la contribució activa i voluntària a la millora social, econòmica i ambiental per part de les empreses, generalment amb l'objectiu de millorar la seva situació competitiva, valorativa i el seu valor afegit.

 

Sota aquest concepte, des del Grup Martínez posem en pràctica un conjunt de procediments, estratègies i sistemes de gestió empresarials (en totes les àrees de negoci del Grup i de les seves empreses participades) i que persegueixen trobar un equilibri entre les dimensions econòmiques, socials i ambientals. La RSC afecta per tant, a tota la cadena de valor necessària per al desenvolupament de l'activitat i la prestació de serveis.

La firma de un contrato

Àrea Econòmica

Grup Martínez és sinònim de serietat, aplom i rectitud. Estem compromesos amb la transparència i la responsabilitat, valors transversals a totes les nostres àrees de negoci. Sabem que treballem per i per als nostres clients, i la seva confiança i fidelitat són els nostres principals objectius. És per això pel que aquests són els criteris que també apliquem a proveïdors, socis comercials i competidors. Treballar junts treballant bé.

Joc Responsable

Des de GAMING, així com des de la resta d'àrees de joc i oci del Grup Martínez, defensem i promovem el Joc Responsable, ja que l'entenem com una activitat d'oci i entreteniment que mai ha d'interferir en les obligacions socials, professionals o familiars.

joc.png

Consisteix, per tant, en una elecció racional i assenyada de les opcions de joc, que tingui en compte la situació i circumstàncies personals del jugador, impedint que el joc es pugui convertir en un problema. El Joc Responsable implica una decisió informada i educada per part dels consumidors amb l'únic objectiu de l'entreteniment i la distracció.

Com jugar amb responsabilitat?

 

 • Juga per diversió, no per diners o per evadir problemes.

 • No persegueixis o intentis recuperar les pèrdues.

 • Juga per divertir-te, gaudeix al guanyar però considera que també pots perdre.

 • No demanis diners prestats per jugar.

 • Juga només els diners que hagis decidit destinar a la diversió. No utilitzis mai els diners que destinis
  habitualment a les seves despeses fixes, com menjar, transport, ...

 • En temps de crisi emocional disminueix l'autocontrol: evita jugar en aquests moments.

 • No permetis que el joc afecti a les teves relacions amb la família i amics.

 • Estableix un límit de temps i de diners per jugar.

 • L'únic joc mesurat és el joc divertit.

Juego responsable

Àrea Social

Grup Martínez neix amb una clara consciència de comunitat i aquesta idea impregna cadascuna de les nostres decisions com a empresa. Fomentem un model organitzatiu participatiu, divers i respectuós, on preval la formació i el desenvolupament professional. I així hem aconseguit un alt compromís en la nostra plantilla i una gran capacitat d'atraure talent. Fer pinya com a empresa és la nostra font de fortalesa.

Oficina moderna
Planta de mantenimiento

Àrea Ambiental

Grup Martínez està compromès amb la sostenibilitat i advoca per l'ús conscient d'energia i recursos. Creiem en una inversió responsable i acollim l'exigència normativa com una oportunitat per millorar dia a dia. El nostre objectiu és treballar cada vegada més, però sobretot, cada vegada millor. A través de les nostres bones pràctiques esperem transformar el nostre present per assegurar el nostre futur.

Actividad asociativa

Activitat Associativa

Formem part de les principals associacions de sector del joc privat a Catalunya. La nostra presència en aquests fòrums ens permet estar permanentment informats de les novetats, canvis i exigències que requereixi el mercat o demandi l'Administració.

logo1.png
logo3.png
logo2.png
bottom of page